uFeel.me
...но трябва...
Автор: iam,  5 декември 2012 г. в 15:43 ч.
прочити: 259

 

 

Светът  изпълнен е с красота,

но трябва и очи да имаш ти за нея.

Очи изпълнени със светлина,

като слънца в дните ти да греят.

 

Светът изпълнен е с красота,

но трябва и душа да имаш ти за нея.

Душа изхвърлила навеки пошлостта,

и детската невинност съхранила.

 

Светът изпълнен е с красота,

но трябва и сърце да имаш ти за нея.

Сърце откриващо във всяка живина,

невидима душа, която сътворява чудеса.

 

Светът изпълнен е с красота,

но трябва и да искаш да я видиш…

 

РМ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me