uFeel.me
no memories
Автор: Принцеса Променанде,  14 юли 2013 г. в 11:55 ч.
прочити: 369
Какво е споменът? Студена длан,
откъснала перо от птица?
Черупка рачешка на някой плаж
умираща, като изсъхнала зеница?
Калъф от стари очила, износен
от кожа на квадратчета /какво зверче /
проблясват стъкълцата уморено
в леглото от червено кадифе.
Нащърбена усмивчица / на пет години /
и златен мъх по тънкото вратле
Сърцето на мъничето - малина,
пробита лодка в есенно сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me