uFeel.me
нито тук, нито сега
Автор: abased,  15 октомври 2008 г. в 00:08 ч.
прочити: 541
искам да заспя
искам лицето ми да потъне в пръстта,
сякаш е вода
сякаш е кал, сякаш е лице
още една грешка
мигли далеч
линиите се пресичат
и мога да мисля, че светят
мога да мисля, че летят
не мога да мисля
спира тук
и искам това да спре наистина
това е почти като живот
и почти не
просто дишам. спя и се будя.
едно не. второ не. не до края.
заспивам те. живея те.
всичко е бяло.
всичко е било.
не виждам. само сън, край
край начало. жило.
още съвсем малко време.
търси вътре. вътре като съвсем близо.
това са очите, които някога са били отворени.
травми, люспи,
зъби и перца.
кажи ми бързо, води ме по тъмните си пътеки.
кажи ми, убеди ме, забий го в очите.
това, което мога най-добре.
което мога най-добре.
листа, очи
коса, сълзи
все едно
цвят като контраст и ти. ето там си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me