uFeel.me
нищо няма да ни спре
Автор: 4oki,  18 януари 2009 г. в 21:30 ч.
прочити: 344

 Спиш ли?
Като заспиваш те ревнувам.
Не си отивай във съня си,
Не ме оставяй да сънувам в самота,
Не ме оставяй пак сама.
Запомни ме и отново ме повикай,
Докосни ме -
за да те усетя и отвъд живота ни безплътен,
непоносимата си жива сила
С болка във съня си пренеси
и през унеса си ти ме усети.
Заспа ли,
Къде отиваш пак?
И аз заспах. 
Ето те....не ме ли виждаш?
Ти повика ме и ме доведе тук.
В съня съм пак на някой друг, но ти ме виждаш,
Ръце протягаш ха ха ха ха,
Не можем и тук да се докоснем,
Не можем да излъжеме съня,
Ще се научим има време,

Ще се успеем да прецакаме смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me