uFeel.me
"несъвместимост\"
Автор: panterka,  25 септември 2012 г. в 15:48 ч.
прочити: 323
Че бягам бързо казваш ти,
от истината че боли
си прав, но кой ли точно знае
вярната истина коя е?

За теб удобна е, но с нея
аз не искам да живея
и вместо нещо да се случва,
всичко точно тук приключва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me