uFeel.me
...небрежно скучен...
Автор: argonyk,  28 декември 2011 г. в 08:54 ч.
прочити: 152
Той пише стихове - небрежно скучни.
Тя също пише стихове - докосната...
Той вече не задава глупави въпроси -
Тя няма как реално да се случи.

Отдавна кръговрата на мечтите
затворил е кръга за всяко сбъдване.
И само някога, преди разсъмване,
във къдрите и меки се оплита.

Извайва я във строфи с нежни пръсти.
И думите неказани подрежда.
Рисува я в мастилени одежди
и в тъмното ликът и светъл търси...

... Усмихва се на плахата надежда,
която като Феникс все възкръсва...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me