uFeel.me
не възел любовен
Автор: djenta,  5 февруари 2009 г. в 08:02 ч.
прочити: 266

лакти в гърба -
не... момински гърди,
крак между крак,
тяло върху тяло -
не... възел любовен -
градски проблем
транспортен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me