uFeel.me
не плачат
Автор: Laska,  27 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 557
тихо е
кристално тихо
и... уютно
въпреки лепкавия мрак

стон отнякъде долита
изтръгнат нежен звук
от струни
не
не плачат
протягат топли длани
за среща
у дома

капна
радостна сълза

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me