uFeel.me
не на мене тия!!!
Автор: sheherezada,  4 октомври 2008 г. в 15:57 ч.
прочити: 671
старателно
подреждам всички
спомени
върху мозъчното си шкафче,
а те са лоши,
много лоши.
внимателно отключвам си
злобата.
и към слабостите ти
грубост насочвам.
номерата с твоята
заетост
знам ги още от преди.
ти сега си гледаш кефа.
но на края
ще бършеш сълзи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me