uFeel.me
не искам да порасна
Автор: lita,  18 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 447

Не аз не искам да порасна.

Да бада част от този свят студен.

Дори савсем сама, тук ще остана,

В(ъв) този свят от мене сътворен

Не аз не искам да разбирам,

как възрастните лажат се без свян.

Да виждам как в погледа бошува,

от злоба и омраза ураган.

Не искам да усещам в себе си вината,

на хиляди изречени лъжи.

Не искам да се крия зад усмивки,

когато плачат мойте очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me