uFeel.me
...най-светлата усмивка...
Автор: argonyk,  1 юни 2011 г. в 19:26 ч.
прочити: 171

Наясно съм със ситуацията сложна,

но светъл смисъл в твоите очи открих.

И всеки ден ме гони жажда неотложна,

по тебе мислите си да превърна в стих.

 

Понеже няма как до мен да се събудиш,

над теб надвесен с кротък поглед да те пия.

И дълго във прегръдките ми да се губиш,

взривили утрото със нежност до магия...

 

Под тихата диктовка на сърцето пиша.

Извайвам образа ти в строфи нажежени.

Макар да знам, че всеки трети е излишен,

обричам се с монашеско смирение.

 

Наясно съм, след всяка пролет идва зима...

Когато ме покрият с обредна покривка,

не искам във очите ти сълзи да има -

прати ми за из път най-светлата усмивка...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me