uFeel.me
наркоман
Автор: ve_si_to,  24 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 439
Погледът е празен.
Очите призрачно зловещи.
Треперещо е тялото
в нощите горещи...
Игла някъде на пясъка лежи
сред спомени и изгубени мечти.
Вълните бавно се разбиват
пред погледа обречен...
светлините и луната
загасват пред демона вечен.
Душата мъртва е отдавна...
някъде в заблуда,в черен гроб лежи...
сега наред е тялото красиво
сред мъки да заспи.
А до тогава песен ще се чува...
бавно,тихо ще върви
и тела унило ще танцуват
пред невзрачните очи.
Красотата бавно е отишла
в друг безсмислен свят...
любовта-избягала отдавна
от този мрачен бряг!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me