uFeel.me
нанкута
Автор: GLOG,  4 декември 2011 г. в 14:36 ч.
прочити: 315
1.

пчелен рояк
грозд от мисли
къде ли е майката


2.

по жълтите листа
гадая
за миналото
на дървото


3.

дъждът ме омърси
добре че
близо е морето


4.

ужас
дори изкормено
в тигана
попчето подскача


5.

котките обичат риба
но както мишките
защо
не я ловят


6.

не е първа
единицата
а нулата


7.

жълто и синьо
плуват в басейна
на зеленото




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me