uFeel.me
намерих си усмивките
Автор: Valens,  26 юни 2011 г. в 11:16 ч.
прочити: 268

изгубих си усмивките

самотен остров

сред

океана от оси

измами и предателства

оплитат

ловко

змийските коси

 

изгубих си усмивките

стопиха

се в

горещата пустиня

в заблудите

във пясъка в очите

в красивия мираж

отминал

 

изгубих си усмивките

зазидани

във кула

от ласкателства

в огради от вини

убивани

с отровните стрели

на посегателства

 

намерих си усмивките

заплувала

в око на пеперуда

жадувала

на вятър топла ласка

лудувала

със нежни изумруди

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me