uFeel.me
на нея
Автор: Borimir,  13 септември 2009 г. в 19:30 ч.
прочити: 341
ПО-ДОБРЕ ЛИ ТИ Е ДНЕС, НЕЩАСТНИЦЕ,
КОГАTO МЕ ВИДЯ С ДРУГАТА МИ ДНЕС?
ЩАСТЛИВА ЛИ СИ, С НЕЯ ТЕ ЗАБРАВЯМ,
ТАКА УБИВАМ МИСЛИТЕ ЗА ЧЕСТ!
В ТЕБЕ СЕ КЪЛНЯХ ДОСКОРО,
И ЗА ТЕБ УБИВАХ ДИВИ ЗВЕРОВЕ.
А ЕТО ДНЕС ОПИТВАМ ДА ЖИВЕЯ ПАК,
НА НОВО. ДА ДИШАМ С ЧИСТИ ДРОБОВЕ.
ТИ КАЗА СПРИ... И СИ ОТИДЕ,
СЕГА ЩЕ ПЛАЧЕШ ЛИ? ЗАЩО КАЖИ?
НЕ ТЕ ЛИ СПИРАХ И НЕ ТЕ ЛИ МОЛИХ,
КАКВО ЛИ МОЖЕШ ДА МИ КАЖЕШ- ЗАМЪЛЧИ!
ЩАСТЛИВА ЛИ СИ ДНЕС, НЕЩАСТНИЦЕ?
ПРЕЗ СЪЛЗИ СЕ УСМИХВАШ-РАЗБЕРИ.
ЖИВЕЯ ДНЕС С ДРУГА И ЩЕ ТЕ ПОДМИНА,
ИСКАХ ДА СЪМ С ТЕБ, ТИ МЕЧТАТА МИ РАЗБИ.
НЕ ОЧАКВАЙ С ТЕБ ДА СЕ ПОГРЕБВАМ,
ДА СЕ ЗАРИВАМ С ВИНО, С КАЛ.
ДА- ИСКАХ ТЕ, НО ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ.
ЗА МИНАЛОТО НИ НЕ МИ Е ЖАЛ!
  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me