uFeel.me
на нея
Автор: elibm,  15 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Сухи и тъжни са очите на майката недопятата песен звучи.
Колелото върти се ручи, животът обича наесен да сбира сухи листа. Безнадежност обрича надеждата по пътя сама да върви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me