uFeel.me
***(минават годините)
Автор: bogpan,  22 септември 2010 г. в 17:37 ч.
прочити: 301
Минават годините - крила -
нарастват долините
и върховете губят силуета ясен.
Кой удря яростно конете млади,
небето кой е там запалил?
Не аз! Не аз!
Със теб сме седнали на нисък бряг
покрай пътеката, потънала във мирти
и гледаме във любовта,
в това безкрайно огледало.
А нейде младите момичета
припяват с нисък глас
и дървеса гигантски губят корен.

Коне препускат в сяра и вулкани.
Във мен - шуми морето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me