uFeel.me
marshmallow blues
Автор: dressy,  20 юли 2011 г. в 08:47 ч.
прочити: 275

в този блус няма място за теб и за мен

в този блус осъмват заспали керемидите

на снощната тъга

провесила краката си от прозорец на къща

с тихо име

в този блус улицата няма край

и оградите вървят покрай сенките на хората

обратно

в този блус съм неделна жена

повтаряща последната дума от текст

написан в 3 и четвърт

в този блус си мъж

закопчал горното копче на бялата си риза

Марлон Брандо  червена роза

търколена по стълбище

с южно изложение

в този блус ти казвам винаги

глупава съм бейби толкова глупава

и заграждам с кръгчета датите оставащи

след края на света

в този блус си сън на Джули

съдържащ цветни опаковки от дъжд и маршмелоу

     (Маршмелоу

             Маршмелоу

                   Оу

                       Оу....)

в този блус си време

разтопено между дланите на дете

Ч и хей хей хей

в този блус няма място за теб и мен

в този блус нямаш обувки

и ме обичаш

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me