uFeel.me
любов и омраза
Автор: estir,  16 октомври 2008 г. в 15:54 ч.
прочити: 314

1.Толкова е близо омразата до любовта

разкъсва се жестоко моята душа.

Не знам за теб какво да пиша

не мога да го изразя дори чрез песента.

2.Понякога усещам, че дявола в мен живее

и смъртоносна песен всяка вечер пее.

Срещу него боря се с добрата сила в мене

но без дъх оставам и сърцето ми от болка стене.

3.Обичам те и мразя те с такава сила

че душата ми от страх в черупка се е скрила.

От отчаяние мечтите си в кърпичка съм свила

а надеждите на прах съм вече стрила.

13.12.2003г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me