uFeel.me
лъжата
Автор: Borimir,  13 септември 2009 г. в 19:27 ч.
прочити: 387
ЗНАМ, ЧЕ СЪМ МАЛКО- МНОГО НАИВЕН
В МОИТЕ ОЧИ МЪГЛАТА БЛЕСТИ
ТРЕПЕТ НА ПТИЧЕ, ДОКОСВАНЕ ФИНО
С МЕН ЩЕ СКИТАШ ЛИ В ТЪМНОТО ТИ?

А АЗ ТЕ МЪЛЧА С ПОГЛЕД ТЕ ПИЯ
НА ЕКС ИЛИ БАВНО, НА ГЛЪТКИ, ЕДВА
В САМОТНИТЕ НОЩИ ВЪЛЧИ ДА ВИЯ
А ТИ ДА СИ МОЯТА ДИВА СЪРНА

ДОПАДА МИ- ЖИВА СИ. АМАН ОТ УМРЕЛИ
НЕ СТРЯСКАШ СЕ ЛЕСНО, ДОРИ ДА ГОРЧИ
ОПЛИТАШ МЕ С ТВОИТЕ БЕЛИ КЪДЕЛИ
СВИТИ ОТ ОБЛАЦИ В УСОЙНИ ГОРИ

В РЪКАТА ТИ МЕЧ СЪМ, ЗА ТЕБ СЪМ УБИВАЛ
ЗА ПОСЛЕДНА ЦЕЛУВКА ПРОСВАМ ЧОВЕК
А ТИ СИ НЕВЕРНА- НЕ СЪМ ТЕ ЗАВИВАЛ
И МОЖЕ БИ НЯМА. В ТЕКУЩИЯТ ВЕК

НО ПАК ТЕ ЖАДУВАМ, МЕЧТАЯ ДА ИМАМ
ЛЪЖИ МЕ, ЧЕ МОЯ ЩЕ БЪДЕШ. ПОЧТИ.
НЕ, ДНЕС НЕ. ДА- ИМАМ ДА ВЗИМАМ.
НЕ! ДНЕСКА ЩЕ ГАЛЯ ТВОИТЕ КОСИ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me