uFeel.me
коя съм аз
Автор: tajni_o4i,  30 декември 2008 г. в 14:00 ч.
прочити: 256

Виж, кърви.

Това е сърцето ми,

това е любовта ми,

тази която с лека ръка уби!

Кажи ми, коя съм в очите ти?

Блед призрак от спомени далечни?

Вещ загубена или пък заздравяла рана?

Какво съм? -  Не зная!

Кошмар от който ти се будиш нощем?

Сподавена сълза

или пък снимка изгорена на стената!

Кажи ми!!!

Трябва да знам!

Разбери боли ме и не спира тая мъка!

Убиваш ме със всяка твоя дума!

Реши на края - ще живея или ще умра!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me