uFeel.me
котка в бутилка
Автор: abased,  16 юни 2010 г. в 08:30 ч.
прочити: 727

говори ми.
гладен съм.
има любимото ми.
захар с лъжи.
и ето сега!
хвърляй всичко по мен!
чакам за още.
ще има ли край?
не те впечатлява.
не искам, а искам.
търся бяло, виждам бяло,
търся черно, но защо ме прави мръсен?
забравих, че съм излишен без подарък.
не хвърляй пръст, докато спя!
проходих, и пътят изчезна.
сложих мечтите в решетка.
стопиха се.
изродиха.
небето остана джудже.
драпа по купола с пръсти.
времето затъва в тинята и гасне.
тишината изсмуква шепота.
смазва всичко.
молекулите замлъкват.
и чакам да удари.


давя се.
изплувам.
давя се нарочно.
загребвам звезди със шепи и се връщам.
какво научих?
лесно е, когато се държиш.
има опъната нишка
между точка А и точка Б.
всички са поканени.
по най-късата траектория
между началото и края.
побързай.

предназначение ли търсиш?
И да живееш, И да умреш.
да бъде едно е безполезно.
всичките ми стъпки бяха грешни, за да стигна.
всичките ми стъпки бяха правилни, за да сгреша.
всичките мечти от щампа.
не искам да знам, че не трябва.
искам да знам, че не може.
порок е, което те прави физически зависим.
мислите могат да те кръстят глупав,
но не и порочен.

отхапаните ръце
искаха да те помилват.

тази, която допусна,
те уби.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me