uFeel.me
копринен плат
Автор: Valens,  29 юни 2011 г. в 14:33 ч.
прочити: 312

един

копринен плат

на цвят

блестящо-син

като

морето

в бална рокля

замък би красил


насам-натам крои го и въртя

престилка си уши за чевермето

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me