uFeel.me
коприна, коприва
Автор: abased,  23 октомври 2009 г. в 18:49 ч.
прочити: 481
ще изчезна.
да. само заради теб.
не. едно не е нула.
не позволява. никога
няма да бъде.
няма да се върне.
не светя просто така.
мечтите ми се хранят
от кожата ти.
отровени.
знаеш какво следва.
да се надяваш

не те спира да виждаш,
че просто не е така.

угасвам ли?
жалко.
подай ми ръка.
жалко.
наистина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me