uFeel.me
късните птици
Автор: парнар,  4 февруари 2009 г. в 10:47 ч.
прочити: 189

Късните птици

във мене висят.

Като странни

                небесни

                     отвеси.

Извървяното гледа.

                                Назад.

През смълчаните

                        нощем

                            завеси.

Прегорели треви

               са мечтите

                           от сън.

Моят пулс

          е заключен.

                    Със слово.

 

На отсрещният бряг

Капе в песен.

И звън.

Една стихотворна сова.

 

Късно…

         До сенките в мене

                                     мълчат

осиновените песни.

А пелинът е странно

                             тръпчив.

И пътуват в кръвта

                             всички есени…

 

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me