uFeel.me
какво ли
Автор: GLOG,  15 юни 2013 г. в 07:08 ч.
прочити: 354
тези гларуси кълват
във пясъка
така усърдно
ей бягайте
разпръсквайте се
къш
да видя
няма нищо
или аз не виждам
тъжно

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me