uFeel.me
как чакам
Автор: GLOG,  16 декември 2011 г. в 21:17 ч.
прочити: 555
сняг да завали
и пръв пътека
да направя
а не да бъда
втори
трети
след следи
на други
да се тътря
и бълтавя

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me