uFeel.me
изпитание
Автор: geriii,  21 септември 2012 г. в 13:39 ч.
прочити: 446
На гоненица ли играем с чувствата,  разума
и интелекта.
Мило, аз съм ти насреща,
как мислиш, не те ли познах?
Та човек повече говори, когато мълчи.

Страданията сами си причиняваме,
те са нашето изпитание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me