uFeel.me
изкуство
Автор: listenze,  27 септември 2010 г. в 14:54 ч.
прочити: 385
Аз съм майстор, почти ювелир.
На мънички, красиви илюзии.
Непотребни, безвредни, добри.
Просто малки, красиви мечти.
Като фокусник вадя усмивки,
малко цвете, камбанка и трън,
           от петичка или от очите,
гледащи лошо от вътре на вън.
Аз съм духовник във шарен халат,
                 искащ да гали звездите.
И да вечеря със притчи за обич,
С трохите ще нахраня любовта-
сред зимата, при мен,
           останалата синя птица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me