uFeel.me
изгори ме
Автор: tajni_o4i,  3 януари 2009 г. в 22:10 ч.
прочити: 266

Погледни на вън -

виждаш ли как вали!

Тихо и нежно - като килим се стели снега!

Целуни ме!

Прошепни, че ме обичаш!

Погали ме с пареща ръка и прегърни ме!

Искам да обичам без тъга!

искам да сам твоя без лъжа!

Жадна съм за теб и твоето тяло.

Пожелай ме!

Усещаш ли как бие сърцето ми!

Любиме,

със наслада разтопи ме!

Усети жадните ми за любов гърди!

Изгори ме.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me