uFeel.me
избрано
Автор: Slaveya,  14 март 2011 г. в 09:16 ч.
прочити: 391

Трамвайна спирка,

уморени лица,

коли, изпреварващи се

крещят,

закъснели срещи,

кафенета  висят,

улици,

спъващи се в тъмното...

... хаосът

беше  нестихващ.

 

Самолет преминаващ,

действащ фонтан,

бягащи фигури,

тенис на маса,

подстригани храсти,

градинари шумят,

ролери,

разминаващи се със стъпки...

... подредеността

беше утихнала.

 

Разхвърляни хора,

спретнат  живот,

знак съществуващ,

вик за желание,

мълчаливи лица

се гневят...

... изборът

беше настъпил.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me