uFeel.me
искане
Автор: oste,  29 март 2011 г. в 11:55 ч.
прочити: 308

горещият гръб на разголено лято
крилете вълшебни на волното ято
отблясъка страстен на чистото злато
две думи любовни написани слято

отвара на извор роден в планината
ухание диво на билки в полята
мрежеста сянка на клони в гората
гребен разпенен коронясал вълната

мистични напеви на песни вековни
скалисти усои на пропасти ловни
тътен и слава от битки чутовни
възхвали и химни със знаци съдбовни

вихрушки и преспи градушки и хали
цветя пъстроцветни навред разцъфтяли
дървета вековни на гръм устояли
сладко от устни – устните яли

блеснали погледи търсещи риска
нежно морето гальовно се плиска
лудо сърце в любовта се притиска
всичко от мене Той тихо поиска

Стефан Стефанов
29.03.2011 GBBG

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me