uFeel.me
имаш проблем
Автор: sheherezada,  6 октомври 2008 г. в 23:53 ч.
прочити: 721
понеже ми писна от
твоята наглост
хич не мисли да се
връщаш обратно!
то бива, ама чак
такава бездарност!
крачка към мен...
и нокаут... внезапно!
зла фея - орисница съм -
за мъжки сърца.
полудея ли - плесница!
не ми пробвай яда.
на гърба ми не пише:
"вход свободен",
разбра ли?
цената е висока сега.
недей ме пали!
на върха съм. сама.
а ти имаш проблем.

страхът от високо?
ще бъде решен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me