uFeel.me
и все по малко се чете
Автор: GLOG,  11 декември 2011 г. в 17:54 ч.
прочити: 406
а повече се гледа
слуша
а който пише
значи
че не е добре
и в блатото от думи
затънал е до гуша

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me