uFeel.me
и тя
Автор: strelow,  8 май 2011 г. в 08:20 ч.
прочити: 491
Ровичках с пръчица в живота,
слънца показваха се нявга.
Попадах и на бисерче игриво,
което се изгубваше в мрака.

А изгрева дохождаше красиво,
надничаше с едно око в лицето.
А после осветяваше живота,
показваше ни правилна посока.

Открих накрая търсено богатство,
дойдоха гълъбчета от далече.
Донесоха заря в очите стари,
и нов копнеж за нови пледоарии.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me