uFeel.me
...и Краят!
Автор: Chobanov56,  7 октомври 2011 г. в 00:09 ч.
прочити: 316

 

 

В началото – бе Тишина.

И вопли, с вик изронен...

В началото – бе Светлина.

Без Мрака, с дъх зловонен.

Кристално чиста Висина.


Ала всред тази Тишина,

ала сред тази Светлина,

ала под тази Висина –

едни объркани души,

камбанен грохот гони,

светлиците във тях руши,

до болка чак изконни...


И пак настава тишина.

Дали в Началото не е...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me