uFeel.me
град Левски
Автор: savi_90,  21 септември 2012 г. в 14:04 ч.
прочити: 248

 

Здравей, отново пристигам при теб
с усмивка, от слънчев лъч озарена,
с любов, разпиляна по тази земя,
плодородна, обичана мила родино.

Вървя и по паважа централен
на центъра с магазините цветни,
с фонтан, с павета, с реклами, с къщя,
с хора много, съдби разпиляни навред по света.

Тук има къде уморен да разпуснеш,
да чуеш любимата родна, мила свирня,
в душата си тръпката плаха усещаш
гордееш се, че живееш на тази неземна земя.

Вървя и в разходка унесен се чудя
къде по света бихте срещтнали този
цветен, пъстър град на културти дейци,
единствен, неповторимо величествен Левски!


12.04.2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me