uFeel.me
euphoria
Автор: dressy,  9 октомври 2008 г. в 08:39 ч.
прочити: 391

върховете са самотно място

не ти трябва да се качваш

мълчание и щастие

прости съществителни

на кръст

изключително съчетание

или Домейн в ново попълнение

проветри добре

след ментоловия облак мис ю

изпери чаршафите

Семана върши вълшебства

с добре наострен нож

раздели две на половина

няма как де не получиш

идеална част съкровище

пък било то и с английски акцент

искам замък

ама истински

един сантиметър нещо

да не пропусна точното вдишване

спасението на света

мечтите

и ако не разбираш-мълчи

до края остават няколко минути

пиши ги в сметката с бакшиша

будна съм

до втръсване

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me