uFeel.me
есенна умора
Автор: listenze,  1 ноември 2010 г. в 11:51 ч.
прочити: 221

От мокрите и голи клони,

     дъждът и спрял дори, вали.

Двамата с теб сме едно…

      упорито недоразумение.

Не би посмял да ме удариш.

Както и не би ме целунал.

Това би значило близост,

каквато отдавна вече няма.

Защо  тъгуваш за парчетата?

Нищо ценно не сме счупили.

Събличам те и си тръгвам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me