uFeel.me
дявол (2)
Автор: elityyy,  19 юли 2011 г. в 10:40 ч.
прочити: 297
Обляна съм отново в сълзи
обляна съм отново и отново
какво пък, че сърцето ме боли
да можех аз да го изтръгна само

Да го изтръгна и да го изхвърля
на бунището с отровните лъжи
да спра да плача и да чувствам само
безчувствена и лоша аз да бъда

Да бъда безкомпромисна и зла
да бъда с изстинала душа
да няма блясък в очите ми
студенина да сея в душите ви

И пак отново аз сама
с високо вдигната глава
и без сърце и без душа
да сея злоба по света

Защото няма нищо друго
нито любов, ни светлина
каквото и да правим-то без друго
човеци няма, нито добрина

Отдадени изцяло на разврата
от пошлости и глупост без души
пируваме доволни ние в мрака
доволен ли си Дяволе кажи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me