uFeel.me
две страни
Автор: tajni_o4i,  3 ноември 2009 г. в 11:38 ч.
прочити: 183

В любовта има две страни - аз и ти!
Животът има две старни - аз и ти!
Миналото има две страни - аз и ти!
Бъдещето има две тела - аз и ти,
и една душа - нашата!

Знаеш ли,че усмивка озарява моето лице,
очите ми издават радостта от любовта ни,
колкото и време да сме разделени
сърцата ни не ще се разделят!

Горчи, когато теб те няма.
Леглото пусто е без теб
и сърцето спира без топлината ти.
Любов ли си, кажи?



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me