uFeel.me
...две очи тази нощ ще ме греят...
Автор: argonyk,  7 септември 2011 г. в 16:15 ч.
прочити: 133
Нека всички кахъри са бели,
та кошмарите крак да подвият.
Не за туй ли до днес сме живели,
та сърцата от мисли да вият...

Ще осъмнеш по-бяла от пролет.
Със очи, като вишни узрели.
И със порив, готова за полет,
па макар и с коси побелели.

И с годините сладост събрана,
ще наливаш във чаши предишни.
само мъничък спомен от рана
осъзнато ще бъде излишен.

Затова се усмихвай щастлива.
Нека всички кахъри бледнеят.
Днес си толкова много красива -
две очи тази нощ ще ме греят...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me