uFeel.me
дума 1
Автор: abased,  29 януари 2010 г. в 01:08 ч.
прочити: 449
всичко! вземи душата ми!
не ми трябва, щом е за теб.
моля те, живей! не угасвай!
прерязва ме самотата в слушалката.
но гласът ти гони. гони демоните. демоните!
тишина и ме отвличат.
обичам! обичам!!! няма да пропилея нито секунда тук.
само и само за да има причина.
когато се върна, ще ти нося цветове, звън, дъга...
не искам нищо от живота си тук!
как така не мога да бъда човек, заради всички тези хора?!?
не искам време.
не издържам на спомени.
това не е една минута!
това е водата под леда.
не търся вината ви.
как ме наказвате.
как ми показвате колко е лесно да се заменя.
кого бихте могли да чакате?
ще помните ли още как да обичате?
какво е да си предан?
кой ще повярва?
не ме докосвате.
не виждам душа.
не търся.
от теб имам кръв. от тях имам обещания.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me