uFeel.me
друг
Автор: djenta,  21 юли 2009 г. в 08:08 ч.
прочити: 318

утро е...
слънчево
ухае на
липсваш ми
там някъде
на юг...
чака ни
свят друг

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me