uFeel.me
до теб
Автор: Laska,  15 януари 2009 г. в 16:05 ч.
прочити: 460



когато заспивам до теб
ми е спокойно и топло
тогава съм
закътана
като перличка в мида
сгушена

когато се будя до теб
съм тиха усмивка
искрица
в щастлива сълза
люляна
от несъбуденото ти
дишане
тогава съм
листенце от мак
с натежала капка
роса

когато заспивам
когато се будя
до теб
винаги
в мислите си
с теб

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me