uFeel.me
дърветата
Автор: GLOG,  27 януари 2012 г. в 19:09 ч.
прочити: 360
се накачулиха
със сняг
и няма кой
да го отърси
след като вятърът
в морето пак
видях
изгубената си коза
да търси

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me