uFeel.me
да те няма!!!!
Автор: sheherezada,  17 август 2008 г. в 10:27 ч.
прочити: 752
онази стара любов ли?
не съм я забравила.
много се старах
да не я помня...
ааа ти ли си бил?
и какво да направя?
със ласки, забрави
да те топля!
да ти приличам на огън?
или на пожар?
аз съм си аз -
лед и стомана.
заключих си чувствата
в куфара стар.
нямам нищо.
и теб да те няма!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me