uFeel.me
collagen
Автор: abased,  3 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 671

перфектният момент.
сънуваш ли?
светлината.
тя оставя петна
и очертават ръце.
мигли,
гънки,
плат
началото на кожата ти.
пътечките, които рисувам
броя вдишванията ти
следвам косите ти
бягам с мечтите ти
търся път както капките...
искам да вдишам от дъжда..
тялото ти се отпуска...
не искам нищо да се променя...
да те отпечатам върху зениците си...
да прогориш чак до съзнанието...
искам да бъдеш белег...
... за да знам...
... Веднъж Завинаги.


летиш...

тук си за да спасиш живота ми?
... или просто наминаваш...

остави всичко да отмине...
сънувай...


гледам те... къде ли си сега?
може би не се връщаш...
търсиш ли ме?
имаш ли нужда от това тук, както аз?
имаш ли нужда от мен, както аз от теб..
търсиш ли същото като мен...
... или...
възможно ли е да бъдеш просто кухо копие
на пътя ми към...

спи..
спи и не търси
и просто бъди...

най-красивата гледка


върхът...

една единствена посока...

 

КОГАТО ОБЛАЦИТЕ СЕ УДАРЯТ
КОГАТО ОБЛАЦИТЕ СЕ УДАРЯТ!!
ти и съзнанието ти
всичко, което променяш
мисля си, че е тихо..
МИСЛЯ СИ, ЧЕ Е ТИХО
разкъсва тъпанчетата ми!
... пътища по кожата ти
от теб зависи само да сложиш край
но не и начало
Искам Капките Да Оставят Дупки!
искам земята да се стопи...
аз съм тук, защото имам нужда..
заради никой друг...
кажи истината.
Реве и Раздира!
Строшени Стъкла!
Срутени Стени!
черна кал, сълзи и болка
удари
и вълни
и омраза
и бъдеще

клепачи

.
.

дъх

.
.

и топлина...

 

Прекрасно е да те гледам,
докато спиш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me