uFeel.me
чувства
Автор: Laska,  2 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 538
не чуваш
не виждаш
дали чувстваш
статуя
от мрамор ли си
кой така
като истински
те е изваял
но чувствата
забравил
в гърдите ти
каменно
сърце има

светкавица
в ръцете ми
роза изплака

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me