uFeel.me
чистота
Автор: abased,  1 септември 2009 г. в 00:31 ч.
прочити: 333
аз съм между най-белите стени,
лъскави (стени) студени,
блестящи и треперещи
иглите в ръцете ти
заради черната кръв и
секундите парализа в очите...
гледащи чертаещ се път да бяга по ръката
и очите, гледащи в очи
на лицето, което преди беше мое.
твоите очи гонят капките
и пълнят вените със бегълци
и тези очи, които те правят неподвижна
в белите ти, сиви, черни щрихи
докато светът се мести зад теб и излиза от кадъра
и тези стени,
тези стени треперят докато се мъча да се успокоя
докато далеч от мен гласът ти е тревожен и ръцете ти посягат за да спрат това
и далече от мен аз наблюдавам и не мога да трепна...


"изпъни си ръката"
"изпъни си ръката"
твой съм

готов съм
кажи ми кога
това си ти, нали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me